Φέτος το φθινόπωρο, η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά και προσκαλεί τους χρήστες του Facebook σε ένα διαγωνισμό με πρωταγωνιστή το αγαπημένο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ.

Με βούτυρο ή χωρίς, με αλλαντικά ή σκέτο, με λευκό ψωμί ή σίκαλης, το τοστ είναι αναμφίβολα το πιο νόστιμο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Έτσι, όσοι επισκεφτούν την σελίδα της ΔΩΔΩΝΗ στο Facebook από τις 11 μέχρι της 20 Σεπτεμβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τη δική τους ψήφο σε διαχρονικά «τοστένια» διλήμματα και να μπουν αυτόματα στην κλήρωση για μοναδικά δώρα, όπως οικολογικά lunch boxes για την ασφαλή μεταφορά και κατανάλωση του φαγητού, σε συνδυασμό με αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ατομικά cooler bags.

Παράλληλα, μέσω της συμμετοχής τους στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, οι χρήστες θα υποστηρίξουν έναν καλό σκοπό, καθώς θα βοηθήσουν την ΔΩΔΩΝΗ να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα για τις οικογένειες και τα παιδιά του  Συλλόγου «Φροντίδα».

Ο Σύλλογος «Φροντίδα» ιδρύθηκε το 2008 και είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος ενημέρωσης, συμπαράστασης, στήριξης και ανάπτυξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για άτομα που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, υδροκεφαλία, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down.

Φτιαγμένο από 100% ελληνικό, πρόβειο και αγελαδινό γάλα, τo ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ ξεχωρίζει για την αγνή του ποιότητα και την πλούσια γεύση του, χάρη στους 4 μήνες ωρίμανσης, και αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο Facebook page της εταιρίας στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η ενέργεια σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη ΜcCANN Athens / McCANN Worldgroup για

τη ΔΩΔΩΝΗ.