Μέχρι τις εκλογές του Μαΐου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Περίπου 22 με 24 του μηνός θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και άλλοι θα πάρουν την καλοκαιρινή τους άδεια και άλλοι το δελτίο τους προς νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Τις προπονήσεις θα επιβλέπουν ως τότε ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Βασίλης Αλεξίου και ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Γιάννης Πλαβούκος, για τους οποίους υπάρχει ενδεχόμενο παραμονής στην ομάδα, κάτι που θα εξαρτηθεί από την επιλογή προπονητή, το αν αυτός θα ζητήσει δικούς του συνεργάτες, αλλά και από τα οικονομικά μεγέθη που θα διαχειριστεί η ομάδα για το προπονητικό επιτελείο.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι καινούργιο για τη θέση του προπονητή και συνεχίζουν να ακούγονται ονόματα Ελλήνων προπονητών, όπως Τάτση, Οφρυδόπουλου και Παπαδόπουλου. Τα πάντα, όμως, είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται και η έκπληξη από το εξωτερικό.

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές, θα υπάρξουν σίγουρα κι άλλες αποχωρήσεις όπως του Μάνου, αλλά μένει να ξεκαθαρίσει και τι θα γίνει με τους Μιχαήλ και Ευαγγέλου που είχαν διετείς δανεισμούς.

Κοντά στην παραμονή τους, αφού άλλωστε έχουν ακόμα συμβόλαια εν ισχύ, αλλά με την επιφύλαξη πάντα κάποιας ανατροπής, είναι οι Σκόνδρας, Περιστερίδης, Σιόντης, Παμλίδης, Ξύδας, Λέο, και οι νεαροί Έλληνες της Κ19.