Μετά από σχεδόν 5,5 χρόνια ή 1926 μέρες στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί και επίσημα παρελθόν. Έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στην “κυανόλευκη” ομάδα, καθώς έγινε ο μακροβιότερος στον πάγκο της, ισοφάρισε το ρεκόρ νικών του Αντώνη Γεωργιάδη, ήταν ο πρώτος που την οδήγησε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα σε Οντ και Άλκμααρ, ενώ είχε καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα προπονητή για τη σεζόν 2014-2015. Σίγουρα το άσχημο φινάλε δεν πρέπει να μηδενίσει τα όσα πέτυχε και θα κατέχει για πάντα ιστορική θέση στην ομάδα όταν θα αναφέρεται το όνομά του.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τονίζει ότι αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο και οι στιγμές που έζησε η ομάδα μαζί του δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε ότι θα έχει στην καρδιά του όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Αναλυτικά:

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Πετράκη μετά από 5,5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον πάγκο της ομάδας μας.

Ο κ.Πετράκης αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, δάσκαλο και προπονητή που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου.

Ζήσαμε στιγμές μαζί, που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, στιγμές μεγάλες και για τον ιστορικό σύλλογο του ΠΑΣ αλλά και για την πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Ιωάννινα.

Στιγμές γεμάτες συναισθήματα.

Θα είσαι πάντα μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θα είναι πάντοτε σπίτι σου η πόλη.

Ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία.

Από την πλευρά του ο κ.Πετράκης ζήτησε επί ευκαιρίας της δημοσίευσης να στείλει και το δικό του μήνυμα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Τον πρόεδρο, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες άμεσους και έμμεσους, τους δημοσιογράφους και ιδιαίτερα τον κόσμο που ήταν κοντά μας στα εύκολα και στα δύσκολα.

Όλα αυτά τα 5,5 χρόνια εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που υπηρέτησα αυτή την ομάδα!

Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου. Ο ΠΑΣ ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα!»

Όλα τα αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις επί εποχής Πετράκη ΕΔΩ