Η σεζόν ολοκληρώθηκε και μαζί μ’ αυτή και ορισμένα συμβόλαια ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα και καλό είναι να θυμηθούμε αναλυτικά τι συμφωνίες υπήρχαν με τους ποδοσφαιριστές. Το καλοκαίρι που μας έρχεται, πάντως, δεν υπήρχε πρόβλεψη να λήξουν πολλά συμβόλαια, οπότε η ομάδα έχει τη δυνατότητα να κρατήσει αυτούς που θέλει, αν και ο κ. Χριστοβασίλης ήδη έχει προχωρήσει σε ενημέρωση ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε μειώσεις συμβολαίων αν ο υποβιβασμός οριστικοποιηθεί. Αυτό ενδέχεται να φέρει αρκετές πρόωρες αποχωρήσεις. Μία απ’ αυτές φαίνεται ότι θα είναι του Αθανασιάδη που έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο για τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν στη χαμηλότερη κατηγορία.

Όσον αφορά τους δύο που αποχώρησαν και επισήμως, Γιάκο και Βελλίδη, είναι από τους ποδοσφαιριστές που έληγαν τα συμβόλαιά τους και ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται. Οπότε δεν είχαν την επιλογή της διαπραγμάτευσης.

Σε εκκρεμότητα είναι οι τελικές αποφάσεις για τους δύο δανεικούς που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα ως το καλοκαίρι του 2020, Ν. Μιχαήλ και Ευαγγέλου, και θα δούμε τι εξελίξεις θα προκύψουν και με δύο δανεικούς που είχε παραχωρήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, τους Κούζικ και Ζώγκο σε Ντνίπρο Ουκρανίας και Αλεσσάντρια Ιταλίας αντίστοιχα, καθώς θεωρητικά υφίσταται η δυνατότητα εξαγοράς της ρήτρας που είχαν.

Τέλος, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο και μίας ακόμα πώλησης ποδοσφαιριστή, με τον Νικολιά να φημολογείται ότι έχει προσελκύσει ενδιαφέρον ομάδας του εξωτερικού.

Αναλυτικά η λήξη των συμβολαίων των 34 παικτών της ομάδας

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Γιάννης Κάργας

Γιώργος Παπαϊωάννου

Ευριπίδης Γιάκος (δεν ανανεώθηκε)

Μάρκος Βελλίδης (δεν ανανεώθηκε)

Δημήτρης Μάνος (ολοκληρώθηκε ο δανεισμός)

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Νεόφυτος Μιχαήλ (εκκρεμεί επέκταση δανεισμού)

Στέφανος Ευαγγέλου (εκκρεμεί επέκταση δανεισμού)

Ντούσαν Πάντελιτς

Αλέξης Μιχαήλ

Θέμης Τζημόπουλος

Μιχάλης Μπουκουβάλας

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος

Ιγκόρ Βιδάλ

Στέφανος Αθανασιάδης

Απόστολος Σκόνδρας

Κώστας Περιστερίδης

Άντι Λίλα

Στέφανος Σιόντης

Ένες Ντόλοβατς

Θοδωρής Βενετικίδης

Βασίλης Ζώγκος (επιστροφή από δανεισμό)

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Αλέξανδρος Νικολιάς

Γιώργος Γώγος

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Άγγελος Λιάσος

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

Φάμπρι Κάστρο

Ορέστ Κούζικ (επιστρέφει από δανεισμό)

Σάντι Κρίζμαν

Γιώργος Παμλίδης

Γιώργος Ξύδας

Ζαν Μπατίστ Λέο

Βλάντισλαβ Νάουμετς

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Σταύρος Πήλιος

Λάσα Σεργκελασβίλι