Ασκήσεις γυμναστικής για ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής αντιμετώπισης του αγώνα είχε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη είχαν καιρό που έφταναν κοντά στην… πηγή, αλλά δεν έπιναν νερό και η νίκη στη Λιβαδειά ήταν το αποτέλεσμα που έψαχναν για να τονώσουν την ψυχολογία τους και να ξεκινήσουν τη βαθμολογική τους αντεπίθεση.

Με «όπλο» το αήττητο απέναντι στις ομάδες που είναι κάτω απ’ αυτούς βαθμολογικά (2 νίκες με Απόλλωνα, 2 με Λεβαδειακό και ισοπαλία με τον ΟΦΗ), αλλά και το αήττητο 4 σερί αγωνιστικών με παθητικό 1 γκολ, οι Γιαννιώτες θα πάνε στο Ηράκλειο για να συνεχίσουν σ΄αυτόν τον ρυθμό και φυσικά να πάρουν ισχυρό προβάδισμα, τουλάχιστον για τα μπαράζ, και να διεκδικήσουν από εκεί και πέρα και την απευθείας παραμονή στα ματς που υπολείπονται.

Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» της εβδομάδας είναι η θέση του αμυντικού χαφ, εκεί που δεν υπάρχει κανείς διαθέσιμος για το προσεχές ματς. Λίλα, Κάστρο και Σιόντης είναι off και θα αναζητηθούν λύσεις εκ των έσω.

Δοκιμές θα κάνει ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός και στη θέση του τρίτου στόπερ. Σκόνδρας και Ευαγγέλου θα διεκδικήσουν τη θέση είτε ο ΠΑΣ παίξει 3-5-2 είτε 5-4-1, εκτός κι αν αποφασιστεί αλλαγή διάταξης και προτιμηθεί 4-4-2. Άλλωστε ο κ. Πετράκης έχει δουλέψει με τους παίκτες του σχεδόν τα πάντα, οπότε οι ρόλοι μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα με το τι θα τους συζητηθεί.