Δείτε εδώ την Live μετάδοση του Super-fm

Έτσι δεν… ΠΑΣ πουθενά! Με μηδέν ευκαιρίες και πολύ άγχος, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε άλλους 2 βαθμούς στην έδρα του, καθώς δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός ούτε απέναντι στη Λαμία και συνεχίζει να προβληματίζει, αφού δεν βρίσκει έναν σταθερό ρυθμό για να ακολουθήσει ανοδική πορεία. Με άλλα λόγια, μ’ ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ο ομάδα θα μπλέξει και ο χρόνος θα αρχίσει να είναι πιεστικός από εδώ και πέρα.

Δυστυχώς για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει καμία φαντασία στο παιχνίδι της, ο Πετράκης δεν βρίσκει λύσεις από τους παίκτες που προτιμά στην ενδεκάδα και συν τοις άλλοις σήμερα κλήθηκε να παίξει από το 26’ χωρίς κανένα δημιουργικό χαφ, αφού ο Βιδάλ τραυματίστηκε, ο Νικολιάς είχε μια μικροενόχληση και δεν μπορούσε να παίξει πολλά λεπτά, ενώ ο Γιάκος έμεινε αδικαιολόγητα εκτός 18άδας. Έτσι χάθηκε όλο το α’ ημίχρονο, αφού ο ΠΑΣ έπαιζε με 3 αμυντικά χαφ, τους Λίλα, Κάστρο και Σιόντη, με τον τελευταίο να προσπαθεί να παίξει σαν δημιουργικός, αλλά να μη μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοιο ρόλο.

Στην επανάληψη, αν και οι αλλαγές έγιναν σχετικά νωρίς, οι Ξύδας και Νικολιάς δεν μπόρεσαν να αλλάξουν απολύτως τίποτα στην εικόνα της ομάδας, που έπαιζε συνέχεια με γιόμες και στόχο τον Κλάους, με την άμυνα της Λαμίας να έχει το ευκολότερο απόγευμα της. Μπορεί ο Κλάους να πάλεψε και να κέρδισε πολλές εναέριες μονομαχίες, αλλά ήταν τόσο καλά κλεισμένος από την άμυνα, που δεν υπήρχε κανένα στήριγμα δίπλα του.

Αγωνιστικά το ματς δεν είχε και πολλά αξιοσημείωτα. Η Λαμία φαινόταν να «πατάει» καλύτερα στο α’ ημίχρονο, έκανε κάποιες ευκαιρίες, αλλά σε γενικές γραμμές και από ευκαιρίες και από δημιουργία ήταν σχετικά ισορροπημένα τα πράγματα.

Στην επανάληψη το άγχος βάρυνε πολύ τις κινήσεις των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα, που έπαιξε πολύ με γιόμες από την άμυνα στην επίθεση και μόνο από τύχη θα μπορούσε να έρθει κάποιο γκολ. Η Λαμία που θέλησε να παίξει με αντεπιθέσεις, δεν μπόρεσε να κάνει κλεψίματα στα χαφ, αφού η μπάλα δεν περνούσε από εκεί κι έτσι χάθηκε κι εκείνη στη γενικότερη μετριότητα του παιχνιδιού.

Στο τέλος του ματς υπήρξαν αποδοκιμασίες από κάποιους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μετά τη συνέντευξη τύπου υπήρξε κι ένας διάλογος του προπονητή με καμιά 40αρια φιλάθλους, που ζήτησαν ευθύνες για το κακό πρόσωπο της ομάδας που συνεχίζεται επί μακρόν.

Πάντως ο κ. Χριστοβασίλης αυτή τη στιγμή δεν θέτει θέμα προπονητή και περιμένει από την ομάδα να μπορέσει να βρει με ηρεμία τις λύσεις για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται εκτός έδρας στην Λάρισα, άλλη μία από τις ομάδες που πασχίζουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Όπως είναι φυσικά πρόκειται για ένα ακόμα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.